Voor wie

Wanneer u een PV installatie bezit of beheert vanaf 50 zonnepanelen bent u bij Sopa Service aan het juiste adres. Geen enkele installatie is te groot waarbij ontzorgen het motto is. In de praktijk worden zonnepanelen voor het eerst na 12 tot 36 maanden gereinigd. Dan wordt bekeken wat de ideale frequentie is om uw panelen in de toekomst schoon te maken, zodat een reinigingsbeurt ook daadwerkelijk geld oplevert.

Hierbij wordt gezorgd dat uw installatie weer optimaal produceert, zodat uw investering maximaal rendeert. Sopa Service verzorgt eenmalige reiniging, maar ook een reinigingsplan op maat met een onderhoudscontract.

Mocht er tijdens het reinigen worden geconstateerd dat er schade is aan één of meerdere panelen dan zullen we dit met u bespreken en zorgen dat (eventueel met professionele partners in de branche) het systeem weer terug wordt gebracht in optima forma.

Voor het reinigen van zakelijke installaties wordt er gebruik gemaakt van professionele apparatuur speciaal ontwikkelt voor (agrarische) systemen met grote afmetingen. Omdat ieder dak en installatie uniek is, wordt van tevoren al bekeken hoe reiniging het meest efficiënt en veilig kan worden uitgevoerd om een optimaal resultaat te bereiken.

Klanten